Diverse massages

Hotstone massage, ontspaningsmassage, sportmassage, Chinese hoofd- nek- & schoudermassage.

Massages

Diverse massages

Op zoek naar een ontspannen of juist stevige, professionele massage? Een massage waar je respectvol en in een rustige omgeving behandeld wordt? Dan ben je bij Ana’s Hair & Beauty aan het juiste adres!

Hotstone massage

Hotstone massages

Een hot stone massage is ideaal wanneer je vermoeid bent. De massages variëren van 40 tot 60 minuten en zijn enorm rustgevend en ontspannend. Na een hot stone massage voel je je weer helemaal opgeladen en is je lichaam gevuld met nieuwe energie. Daarnaast verlicht deze massage verschillende pijnen en kwaaltjes. Er is dus eigenlijk geen reden te bedenken waarom je de hotstone massage niet een keer zou moeten proberen!

Prijs 30 minuten: €25,-

Prijs 45 minuten: €35,-
Prijs 60 minuten: €40,-

 

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage helpt je te ontspannen. Bij deze massage worden vooral de rug, de nek en de schouders behandeld. Hierdoor worden de spieren, de pezen en gewrichten versoepeld. Tevens zorgt deze massage voor een betere bloedsomloop. Eventuele spanningsklachten verminderen, evenals dat uitgebluste gevoel. Regelmatige ontspanningsmassage heeft bovendien een preventieve werking en houdt je lichaam en geest in optimale conditie.

Prijs 30 minuten: €25,-

prijs 45 minuten  €35,-
Prijs 60 minuten: €40,-

Ontspanningsmassage
Sportmassage Deurne, Venray Ysselsteyn

Sportmassage

Als je veel aan sport doet en dus je lichaam en spieren zwaar belast kun je te kampen krijgen met overbelasting. Een van de meest voorgestelde manieren om overbelasting te behandelen is rust, of een bezoek aan de sauna brengen. Een sportmassage kan je echter ook helpen om de overbelasting te bestrijden.

Bij een sportmassage worden verschillende handgrepen uitgevoerd op een lichaamsdeel van een sporter met als doel om de conditie hiervan te verbeteren. Zo kun je eventuele blessures behandeld worden zodat  je er zo min mogelijk last van hebt.

Prijs 30 minuten: €25-

Prijs 45 minuten: €35,-
Prijs 60 minuten: €40,-

 

Chinese massage

Voor hoofd, nek en schouders

Chinese massage richt zich op kanalen of energiepunten die bloed en energie effectief door het lichaam transporteren en geleiden. Het doel is om evenwicht te bereiken om de persoon te beschermen tegen diverse infecties en om zo de optimale functies van alle organen te behouden.  Ana kan identificeren welke paden geblokkeerd zijn en druk nodig hebben.

Deze Chinese massage omvat het strekken, kneden en duwen van de spieren om stress en pijn te verlichten.
Prijs 30 minuten: €25,-

Chinese massage Deurne, Venray Ysselsteyn
Bamboe massage

Bamboe massage

Massage met bamboestokken

Een bamboe massage is een vorm van massage waarbij bamboestokken worden gebruikt om het lichaam te masseren. Tijdens de massage worden gladde, verwarmde bamboestokken van verschillende groottes en diameters gebruikt om te rollen, te kneden en te drukken op de spieren met als doel spanning te verminderen, de circulatie te verbeteren en een gevoel van ontspanning te bevorderen.

Deze Chinese massage omvat het strekken, kneden en duwen van de spieren om stress en pijn te verlichten.
Prijs 30 minuten: €25,-

Prijs 45 minuten: €40,-

 

Combi-massage

Ervaar diverse massagetechnieken

Het is ook mogelijk om de diverse massagetechnieken te combineren. Dus u kunt ervoor kiezen om een half uur Chinese massage te combineren met een Bamboe massage. Zo ervaart u diverse massagetechnieken!

infomeer via whatsapp voor de mogelijkheden

Prijs 30 minuten: €25-
Prijs 60 minuten: €45,-

 

Combinatie van massage technieken