Cursus keratine en proteïne

Cursus haarbehandeling keratine- en proteïne

Keratine en proteïne haarbehandelingen

Cursus haarbehandeling

De cursus keratine- en proteïnebehandelingen  is bedoeld voor kleine groepjes van maximaal 3 personen, zodat je de volledige aandacht krijgt.

Over de cursus…

Sinds kort geef ik cursussen in keratine behandelingen en proteïne behandelingen voor het haar! Mijn jarenlange ervaring en expertise in haarverzorging heb ik toegepast in de cursussen en ik werk met de allerbeste producten.

De cursussen zijn bedoeld voor kleine groepjes van maximaal 3 personen, zodat je de volledige aandacht krijgt. Ik zal je stap voor stap begeleiden door de technieken en geheimen achter deze behandelingen.

Bij “Ana’s Hair & Beauty” hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze cursussen en daarom gebruiken we alleen de beste producten. Bovendien zijn alle bijbehorende producten voor keratine en proteïne behandelingen ook in de salon te koop. Zo kun je na het voltooien van de cursus direct aan de slag met de juiste producten.

Neem contact met me op en schrijf je vandaag nog in voor de cursus!

Keratine behandeling