Haarbehandelingen Deurne

Hair Botox, Proteïne, Keratine & Collageen behandeling, Biotin Hair Therapy

Ana da Silva

Diverse behandelingen voor uw haren 

Op zoek naar een vertrwouend adres in de omgeving van Deurne, voor diverse Haarbehandlingen? Wij behandelen uw haar met grote zorg en we werken met de beste natuurlijke ingrediënten en producten.

Keratine behandeling en collageen behandelingen in Deurne

Ontdek de magie van keratine- en proteïnebehandelingen voor prachtig haar! Onze professionele behandelingen herstellen, voeden en versterken je haren diep van binnenuit. Geniet van glanzend, pluisvrij haar met langdurige resultaten. Ervaar de ultieme verzorging voor je haar bij Ana’s Hair & Beauty! Bestel nu voor stralende lokken.
Ana’s Hair & Beauty is gevesigd in Ysselsteyn, dichtbij Deurne

Keratine behandeling

Keratine behandeling

Bij deze behandeling wordt het haar permanent glad gemaakt en dient de uitgroei iedere 6 tot 10 maanden bijgewerkt te worden. Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan.

Prachtig stijl haar dat stralend glanst, zacht aanvoelt en er optimaal gezond uitziet. Zelfs na veelvuldig wassen. Jaffa Botanica keratine bewijst dat het mogelijk is.
De producten beschermen, verzorgen en herstellen jouw haar tijdens en na de behandeling.
Dankzij de exclusieve samenstelling ( rijk aan natuurlijke ingrediënten ) is een mooi en langdurig resultaat gewaarborgd. Deze behandeling is niet geschikt op ontkleurd haar!

Tijdens deze behandeling kan je haarkleur veranderen en 1 tot 6 tinten lichter worden.

Prijs vanaf €85,-

 

Proteïne & Collageen behandeling

Een biologisch product dat proteïne en collageen combineert en het haar stijlt en het volume behoud. Maakt je haar steiler tussen de 80 en 100 % afhankelijk van de krul. Het resultaat blijft drie tot zes maanden zichtbaar.

Wat is collageen?
Dit is een aminozuur wat de basis vormt voor mooi, gezond haar. Uit onderzoek is gebleken dat collageen een belangrijke rol speelt in het aanmaken van haarfollikels. Dit zijn haarzakjes waaruit haren groeien. Door de aanwezigheid van collageen herstellen de haarzakjes sneller. Een andere manier waarop collageen jouw haargroei ondersteunt is doordat deze stof rijk is aan glycine. Met andere woorden, collageen zorgt ervoor dat jouw haar: beter groeit, meer volume en lengte krijgt, minder snel uitvalt en zelfs meer gaat glanzen.

Prijs vanaf €100,-

behandelen van haren
keratine behandeling

Hair Botox (voor dikker & langer haar)

Hair Botox is de meest geavanceerde formule voor haarherstel ter wereld. De behandeling herstelt de beschadigde of gebroken haarvezels met een krachtig concentraat van actieve ingrediënten, waaronder kaviaarolie, B5-, E-vitamines en collageencomplex, die garanderen dat het haar vanaf het allereerste gebruik hydrateert, voedt, herstelt en doet herleven. Je haar wordt glanzend en zijde zacht. Ook verminderd het kroezen. Het maakt je haar ook stijler voor maximaal 60%.

Groot voordeel van de behandeling is dat het de mogelijkheid heeft om gespleten haarpunten te herstellen.

Belangrijkste resultaten

 • Verminderd kroezen
 • Herstel de beschadigde cortex en vult alle gaten op
 • Haar wordt voller en dikker
 • Maak het haar glad en creëer een natuurlijke glans
 • Stimuleer nieuwe haargroei
 • Brengt je haar weer tot leven

Tijdens deze behandeling kan je haarkleur veranderen.

Prijs vanaf €75,-

Biotin Hair Therapy behandeling

Vermindert haaruitval

BIOTIN THERAPY-behandeling is de eerste natuurlijke vloeibare biotine (B7) -formule die rechtstreeks in de haarschacht wordt toegediend. Het onderzoeksteam was in staat om de biotine, ook bekend als vitamine “B7”, om te zetten in zeer kleine moleculen die tijdens de behandeling gemakkelijk in de haarzakjes kunnen worden opgenomen. Biotine “B7” is essentieel voor de gezondheid en kracht van uw haar. De formule wordt ook gecombineerd met natuurlijke eiwitten, keratine-aminozuren en collageen die ook kroezen verwijderen, volume verminderen, beschadigd haar steil maken, verzachten en diep herstellen. Het is een prachtige nieuwe formule voor gezond, natuurlijk ogend en sterk haar.

Belangrijkste resultaten:

 • Voorkomt kroezen en verminderd het volume
 • Herstructureert en hersteld beschadigd haar
 • Versterkt het haar en vermindert haaruitval
 • Creëer natuurlijke glans en zachtheid
 • Perfect voor krullend haar

Tijdens deze behandeling kan je haarkleur veranderen.

Prijs vanaf €100,-

haar behandelen met botox